Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η  πληρωμή  πραγματοποιείται  πριν  ή  κατά  την  παράδοση  των  προϊόντων, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

• Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας AlphaBank, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Το σύστημα υποστηρίζει τις παρακάτω   κάρτες :Visa, Mastercard, Maestro, Union Pay, Prepaid, Αmerican express & Dinners.

Το ηλεκτρονικό  μας κατάστημα ΔΕΝ αποθηκεύει για λόγους ασφαλείας τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα PIN των καρτών.

 Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων, με  χρέωση  

 Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος.

Το αντίτιμο της παραγγελίας σας το καταθέτετε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας που σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Από την στιγμή που θα εμφανιστεί η πληρωμή στο on-line τραπεζικό σύστημα των συνεργαζόμενων τραπεζών, θα προχωρήσει η παραγγελία σας στο στάδιο της εκτέλεσης.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙBΑΝ:  

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

H ασφάλεια των πληρωμών δεν αποτελεί μόνο υποχρέωση για εμάς αλλά αποτελεί αυτοσκοπό. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας  γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας .

Το tovyzantino.gr χρησιμοποιεί τα πιστοποιημένα συστήματα κι είναι σε άμεσα επαφή με τις συνεργαζόμενες τράπεζ