Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών και με δικά μας μέσα εντός Χανίων από 1 έως 2 εργάσιμες μέρες.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό κατάστημα Αποκορώνου 49, Χανιά, εφόσον έχει ενημερωθεί μέσω email για την παραλαβή της παραγγελίας.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Το κόστος της αποστολής για όλη την Ελλάδα έως 2 κιλά ανέρχεται στο ποσό των 3,50€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση θα είναι 1€.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εντός Κρήτης απαιτείται 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Εκτός Κρήτης και για την αποστολή προς Χερσαία Ελλάδα 2 – 5 εργάσιμες ημέρες και προς Νησιωτική Ελλάδα 2 – 5 εργάσιμες ημέρες. 
Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές της περιφέρειας η παράδοση πραγματοποιείται 2 – 7 εργάσιμες ημέρες.
Οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή καλούνται εργάσιμες ημέρες πλην αργιών (εθνικών και τοπικών εορτών).

*Ο χρόνος αποστολής των παραγγελιών υπάρχει περίπτωση να μεταβληθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως:

• Γενικές απεργίες
• Κακοκαιρία
• Προβλήματα στις μεταφορές
• Φυσική καταστροφή
• Λειτουργική καθυστέρηση της εταιρείας ταχυμεταφορών
• Αργίες Εορτών

Για τις παραγγελίες όπου εισάγεται ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας, ο πελάτης λαμβάνει αριθμό αποστολής καθώς και σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας του.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Είναι δυνατή η αποστολή προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά πρέπει να προηγηθεί  τηλεφωνική  επικοινωνία με την  εταιρεία  μας για την χρέωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας και ακολουθώντας  πάντα η εταιρεία μας  τους νόμους που διέπουν την εκάστοτε χώρα για τις μεταφορές αυτές.
Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενημερωθεί από τις αρμόδιες αρχές  της χώρας στην οποία κατοικεί εκτός της ελληνικής επικράτειας για τυχόν περιορισμούς που υπάρχουν στην εισαγωγή προϊόντων που πωλούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Ο πελάτης μπορεί να πληροφορηθεί τις προδιαγραφές των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και εφ’ όσον πληρούν τις τελωνειακές απαιτήσεις της χώρα στην οποία πρόκειται να παραδοθούν, να προχωρήσει στην παραγγελία των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν επιπλέον τελωνειακές χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την αποστολή της παραγγελίας του πελάτη.