Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος οποιουδήποτε προϊόντος ο πελάτης πρέπει να μας ειδοποιήσετε είτε τηλεφωνικώς στο 2821040227 είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, kafekopteio.tovyzantino@gmail.com, αναφέροντας το ελάττωμα του προϊόντος.

Οφείλουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της αίτησης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον:

1) H επιστροφή του προϊόντος ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του, στο φυσικό κατάστημα Αποκορώνου 47, Χανιά, Κρήτης ή μέσω της εταιρείας courier που συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα εφόσον προηγηθεί ενημέρωση της εταιρείας όπως αναφέρεται παραπάνω.

2) Tα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς η συσκευασία να έχει παραβιαστεί. Αν όντως το προϊόν εξακριβωθεί ότι είναι ελαττωματικό, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει είτε την επιστροφή χρημάτων ή την αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν που προτιμά.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει φόρμα για την αναζήτηση μιας παραγγελίας που έχει ήδη καταχωρηθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσω email. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας και όχι παραπάνω από δύο εργάσιμες ώρες. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.